Gila Olga

2013.09.22. - Stíluskommunikáció

Sminkes tanulmányaim csak két egészen más irányú diploma megszerzése után kezdtem el, de mióta rátaláltam erre a szenvedélyre, megváltozott az életem.

Számos hazai és külföldi versenyen állhattam dobogóra, ám a szívemhez a fotózásokra, magazinok számára készített sminkek állnak legközelebb.

Munkáim hazai és külföldi magazinokban, plakátokon, reklámfilmekben láthatók / Kaliforniában, Olaszországban, Írországban, Németországban, Angliában, San Franciscoban/.

Legnagyobb eddigi eredményeim, hogy 2014 novemberében az Angliában megjelent Illusion nevű smink- és testfestő magazin címlapjára került az egyik munkám. Valamint az, hogy a Kryolan németországi anyacége plakátra tette egyik farsangi sminkem. Szívesen dolgozom különféle bemutatókon, fotózáson, forgatáson.

A smink mellett a filmes- színházi maszkok, sebek készítésével is örömmel foglalkozom.

Munkáimhoz minden esetben magam készítem el a fejdíszeket, de időnként a ruhákat is.

Rendszeresen tartok egyéni és csoportos oktatást kezdő és haladó szinten egyaránt.

Referenciák:

Dark Beauty Magazin – Kalifornia

Illusion Magazin – Anglia

Beauty Professional Magazin – Írország

Make Up International Magazin – Anglia

Szépítész Magazin, Beauty Fórum Magazin, Hair Styles Only Magazin, Royal Beauty Magazin, Meglepetés magazin, Blikk Nők magazin, Lilla Magazin, Esküvő Trend Magazin, Big Day Magazin, IKON Magazin


Tudta Ön?

Tudta-e, hogy a gyöngyöt, mint ékszert, kezdetben csak a királyi család és az arisztokrácia viselhette? A 19. században már eltörölték a gyöngy viseléséhez kapcsolódó szigorú előírásokat, azonban az ára miatt továbbra is csak a kiváltságosok birtokolhatták ezt a nemes ékszert.

tovább >>>    

a farmer anyag nem amerikai találmány?  200 évvel  Amerika “felfedezése” előtt már gyártották Dél-Franciaországban és Észak- Olaszországban. Gondolta volna, hogy napjainkban világszerte 2,5 milliárd métert gyártanak belőle évente?

tovább >>>    

Az érzések és érzelmek kifejezésének legfontosabb eszköze a testbeszéd, illetve a torokban képzett hang. Mivel a szóra figyelünk, kevesen tudják, mi történik közben a testükkel, pedig nagyon fontos. Az emberi közlemény 7%-a verbális (csak a szó), 38%-a vokális (hangszín, hanghordozás), és 55%-a nem verbális. „Nem az számít, amit mondasz, hanem az, hogyan nézel közben”.

tovább >>>    

… hogy virág ajándékozása esetén sem selyempapírban, sem celofánban nem illik átadni, illetve, hogy szálas virág vásárlásakor, amennyiben egynemű a virág, a csokor 11 szálig páratlan szálból, 12-től páros számú szálból illik, hogy álljon. Ha vegyes a virág, nem számít a darabszám.

tovább >>>    

… hogy a parókaviselés XIII. Lajos alatt vált általánossá, aki fiatalon kopaszodni kezdett, és így akarta ezt leplezni. A divat továbbfejlesztésén nagy örömmel kapott XIV. Lajos, aki viszont a homlokán lévő nagy dudorokat szeretette volna takargatni. Először az udvar, majd az egész világ utánozta őket.

tovább >>>    

… hogy a stílus neve, amit Marilyn Monroe is képviselt: Pin-up. A pin up görlök a 40-es 50-es évek modelljei voltak. Szexi képeiket (fotókat és rajzokat egyaránt) tűzték fel a férfiak a falra, innen a nevük is: pin up, vagyis feltűzni. A magabiztos és huncut hölgyek szexi stílusa, amit képviseltek annyira meghatározó volt, hogy a [...]

tovább >>>    

phogy George Bernard Shaw, drámaíró egy interjúban beszélt a magyar nyelvről? A következőt mondta: „Bátran kijelentem, hogy miután évekig tanulmányoztam a magyar nyelvet, meggyőződésemmé vált: ha a magyar lett volna az anyanyelvem, az életművem sokkal értékesebb lett volna. Egyszerűen azért, mert ezen a különös, ősi erőtől duzzadó nyelven sokszorta pontosabban lehet leírni a parányi különbségeket, az [...]

tovább >>>    
Keresés
Facebook